Spirit style coaching program

Ez a gondolat akkor született meg bennem, amikor anyuka lettem.

Megszületett a kislányom, elkezdődött egy új korszak, de voltak dolgok amire senki nem készített fel.

ÚJJÁSZÜLETTEM a szó szoros értelmében….

Azt vettem észre, hogy a velem egy időben anyává vált nők, akik előtte nagyon magabiztosan működtek sokszor elveszítettek önmagukból (habár nyertek is vele csodás dolgokat) egy szeletet, amit nem minden esetben sikerült visszatölteni magukba, viszont a teljességet így mégsem élhették meg igazán.

Hasonlóan, amikor tinilányokkal foglalkoztunk, ebben az esetben is azt fedeztem fel, hogy ez egy korszakváltás a nők életében, annak minden szépségével és árnyoldalával, tele kérdésekkel és bizonytalansággal.

Bebizonyosodott, hogy egy csodás női beszélgetés, amiben megtudhatom, hogy a másiknak is vannak hasonló gondjai, félelmei, kérdései új helyzetéről, megnyugtathat és könnyedséggel segíthet tovább utadon és amikor coach lettem, tudtam, hogy ebbe az irányba szeretnék specializálódni.

Szeretném, ha nőként, anyaként mindenki megtalálhatná a kiteljesedés neki legmegfelelőbb formáját, ha mernék követni a női a belső hangjukat, ha elfogadnák, hogy nem vagyunk egyformák.

Ezeken a programon egy nagyon speciális dologban veszel részt:

Foglalkozunk a lelkeddel egy coaching keretében, ami 1-3 órát tesz ki, majd megkeressük, hogy a belső teljességed mellett hogyan tudod Nőiességedet hirdetni a világban és igényeidnek megfelelően tanácsadásokon veszel részt, vagy csak egy kényeztető átalakításon., majd a nap lezárásaként egy csodás fotósorozat készül rólad:

Keress minket bizalommal:

Silver csomag: 1-3 óra lélekápolás, smink elkészítése, glamour fotózás: 95.000 Ft (áfamentes)

Gold csomag: 1-3 óra lélekápolás, smink, színtanácsadás stylisttal és glamour fotózás: 120.000 Ft (áfamentes)