Access bars leírás

IMG_1700

Egy nemrég készült tudományos kutatásból kiderül, hogy már egyetlen, 90 perces Access Bars kezelés után

a szorongási tünetek súlyossága átlagosan
csökkenés 84.7%
a depresszióé pedig
csökkenés 82.7%

– a legjobb, ha nem mások tapaszralataira hallgatsz, hanem kipróbálod! “A BARok 32 pont a fejeden. Mint egy adatbank minden gondolattal, érzelmeddel, érzéseddel, attitűdöddel és megfontolásoddal, amely bármely életedből származhat és itt tárolódik. Amikor a BARok futtatásával ezt tisztítod, nem más történik, mint ezeknek az adatállományoknak a törlése.

 Hirtelen megváltozol, és az egész életed is megváltozhat. A változás lehet fizikális, mentális, érzelmi, és sok más módja is lehet. Tudom én, hogy mi fog változni, milyen lesz? Nem, még te sem tudod, csupán az biztos, hogy változol.

 Nézem az embereket, akiknek futtatják a 32 különböző pontját, és azt látom, hogy megváltozva kelnek fel az asztalról. Soha nem lesznek azok, akik korábban voltak. Ezt szeretem benne leginkább, senki sem tér vissza oda, ahol korábban volt. Csak előre tudnak menni abba az irányba, amik lehetnek.

 Ez a világ számára egy bámulatos ajándék, csodás ajándék adni, és csodás ott lenni, ahol az emberek elkezdik teremteni a saját életüket. Az egyik dolog amit tesz, nem más, mint ajtókat nyit mindannak a befogadásának, amit csak ismersz. Ez egy olyan ajándék, amit sehol máshol nem találtam, semmiben, amit valaha is tettem. 

Ha mindenki a világban önmagaként tudna jelen lenni, sosem ítélkezne önmaga felett, fantasztikus világban élnénk. Ezt akarom megteremteni.” (Gary Douglas)

az önkorlátozások megszűnése
csökkenés 100%