Synergia coach
és
külső belső harmónia fanatikus vagyok.

Segítem a velem kapcsolódókat, hogy higgyenek magukban,

hogy megtalálják kérdéseikre saját válaszaikat,

merjék tudni, mit akarnak és kövessék saját útjukat!

Akarjanak többek és jobbak lenni!

Soha ne adják fel!

Ne érjék be kevesebbel, mint amire képesek lennének!

És soha ne felejtsék: SEMMI SEM LEHETETLEN!

Sziasztok, Kocsis Krisztina vagyok, mesterségem címere” Önkéntes segítő”

 ……azt hiszem mielőtt leszülettem ezt gondoltam magamról, hogy ez leszek itt a Földön.

 Sok mindenben kipróbáltam magam az életemben, de, mindig akkor éreztem magamat a legjobban, ha működésemmel valami pozitív változást tudtam létrehozni a Világban ,ha hasznosnak érezhettem magam- illetve mióta kezembe került: Alice Miller-Tehetséges gyermek drámája című könyv igazából meg is erősítettem magamban- hogy magam vettem-e fel, vagy megkaptam ezt a szerepet- de igazából, amióta az eszemet tudom sok embernek az alap boldogságát megteremtő figurájává avanzsáltam,( akár választottam akár nem ezt a szerepet).

 

 Ezeknek a tulajdonságaimnak sokáig nem is igazán voltam tudatában, de közel tizenhárom éve, amikor először kezdtem el önfejlesztéssel foglalkozni fokozatos kicsi lépéseket tettem ehhez a felismeréshez.

Négy évig dolgoztam Önkéntes koordinátorként és mentorként egy tini lányoknak szóló programban, ahol, rengeteg visszajelzést kaptunk, hogy igenis a mai Világban nagyon fontos, hogy az emberek egy támogatói közegben egy apró megerősítéssel, önmagukba vetett hitük megerősítésével hegyeket képesek megmozgatni.

 Csodás volt látni, hogy ezek a lányok, igaz, hogy teljesebb értékű tagjai lettek a tárdadalomnak, akik igazi támaszai lehettek önmaguknak és másoknak, de ami nagyon fontos, hogy azok a családok, aminek majd ilyen anyák és feleségek lesznek a bázisai milyen nagy hatást képesek elérni a Világban……itt már bebizonyosodott, hogy nagy eredményeket lehet elérni azzal, ha valakinek segítünk a maximumot kihozni magából.

Ezután egy évig trénerként tevékenykedtem a Brian Tracy oktatási Alapítványnál, ahol 10-18 éves gyerekeknek tartottunk önfejlesztő alkalmakat, ahol szintén az volt a koncepció, hogy tanítsuk meg a gyerekeknek, hogy bármire képesek, hozzák ki magukból a maximumot, találják meg azt, amiben képességeik a legtökéletesebben kibontakozhatnak.

 Mi voltunk a pillér a hídon mely a még teljesebb életükhöz vezette őket.

Mindezekkel a kerülőkkel jutottam el az Önmagam csillapíthatatlan belső vágyáig is, ami azóta nem hagy nyugodni, hogy azzal foglalkozzak, amit igazán szeretek, amiben jó vagyok, ami mindig is bennem volt, ami feltölt, ha csinálhatom, amiben profivá kell válljak, amitől mások is még boldogabbak lesznek és ez visz el a vágyott synergia életemhez, mely a nekem legmegfelelőbb működés az élet minden területén.

Igy lettem 2019-ben life és business coach, amiben folytatom utamat és segítek embereket egy boldogabb teljesebb élethez.
ha van kedved TARTS VELEM….:-)

Várlak szeretettel!